CONFIGURATOR JANTE ALIAJ DE MARCA: OZ / BBS / MSW / SPARCO / BORBET

CUM COMANDATI JANTE


  • Selectati in configurator marca, modelul (anul fabricatiei masinii, versiune vehicul, PCD), motorizare.
  • Cu ajutorul filtrelor din stanga, selectati diametrul si alte specificatii in functie de preferinte.
  • Alegeti janta dorita, apoi apasati butonul "Spre formular comanda" unde veti completa datele (Nume, Adresa, Cantitate, etc).
  • Validati comanda prin butonul "Finalizeaza comanda" si, ulterior, veti primi pe e-mail inregistrarea comenzii. Veti fi contactat pentru validare compatibilitate.
  • Beneficiati livrarea gratuita indiferent de cantitatea comandata.

350.000 de comenzi procesate pentru peste 250.000 de clienti multumiti

Client AnvelopeMAG.ro - 25 octombrie 2023

Super usor de navigat si comandat, preturi ok, raspuns promt la intrebari, totul la superlativ! Multumesc frumos si felicitari! Preturile ok si transport gratuit de la 2 anvelope in sus, infiferent de valoarea comenzii. Nu au informatii cu privire la data producerii anvelopelor, dar se pot afla rapid folosind butonul dedicat intrebarilor, raspunsul a fost foarte rapid.


Client AnvelopeMAG.ro - 21 octombrie 2023

Am comandat un set de jante + anvelope iarna. Pret foarte bun, DOT-ul a fost cel comunicat pe email - 4 luni "vechime". Am primit chiar si un discount pe langa. Multumesc!


Client AnvelopeMAG.ro - 18 octombrie 2023

Foare usor de plasat comenzile si comunicarea usoara cu personalul din departamentul comenzi. Varietate destul de mare a produselor. Preturile sunt foarte ok. Am studiat putin piata pana sa iau decizia de a achizitiona de la acest magazin.

Anvelope si Jante si Accesorii auto din peste 100 marci

Stoc online disponibil de peste un milion de anvelope