ANVELOPE VARA, ANVELOPE IARNA, ANVELOPE ALL SEASON

 

 

AnvelopeMAG va ofera anvelope si jante dintr-un stoc de peste 850.000 si vi le livreaza oriunde in tara prin curierat rapid intr-un termen mediu de 24/48* de ore. Jantele la comanda au termen de livrare mai lung.

Garantam de asemenea disponibilitate de stoc la anvelope iarna, anvelope vara, anvelope all-season, precum si la anvelope camion sau anvelope agro-industriale afisate pe site si livrarea acestora oriunde in tara, prin curierat rapid.

Cumparand anvelope online, multi cumparatori au surpriza neplacuta de a fi anuntati ca anvelopele comandate nu sunt disponibile in stoc si comanda nu poate fi onorata sau ca termenul de livrare a anvelopelor comandate se prelungeste foarte mult. AnvelopeMAG incearca sa eliminea aceasta problema afisand pe site doar anvelopele, jantele si accesoriile disponibile in depozitele furnizorilor sai. Cu un stoc constant de peste 850 000 de anvelope (peste 2000 de modele diferite de anvelope) si peste 30 000 de jante, AnvelopeMAG este unul dintre putinele magazine online care va ofera cu adevarat posibilitatea de a alege anvelope si jante pentru masina dvs prin serviciul sau de livrare rapida a anvelopelor sau jantelor, in medie in 24/48* de ore si oriunde in tara.  Astfel, AnvelopeMAG va garanteaza ca veti primi rapid anvelopele sau jantele comandate si de care masina dvs. are nevoie. Ne impunem aceste termene scurte de livrare fiind constienti ca societatea moderna a devenit aproape de neconceput fara automobil. Costurile de livrare la anvelopele sau jantele comandate sunt negociate regulat cu firmele de curierat  putand astfel asigura constant cele mai mici tarife de livrare, in caz ca le suportati dvs. La AnvelopeMAG, livrarea este gratuita la orice comanda de jante sau de accesorii, respectiv de minim 2 anvelope. De asemenea, comanda dvs. de anvelope sau jante poate fi urmarita in timp real, in baza AWB ului ce vi se trimite, pe site-ul firmei de curierat pentru a monitoriza livrarea acesteia.

* In caz de conditii meteo dificile sau de probleme la serviciul de curierat anvelopemag.ro nu poate garanta acest termen de livrare; este termenul mediu de livrare in conditii normale de functionare!

Stoc online disponibil de peste un milion de anvelope