PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Inainte de a continua navigarea pe site-ul www.anvelopemag.ro, va rugam sa cititi termenii si conditiile privind Regulamentul General privind Protectia datelor cu Caracter Personal (GDPR).

Introducere

Este normal si chiar recomandat sa acordati o atentie deosebita modului in care datele dvs. personale, sunt colectate, utilizate si distribuite.

Politica pentru protectia datelor cu caracter personal, denumita în continuare “Politica” a fost special creata pentru a va ajuta sa întelegeti practicile si conditiile in care SC AUTO DIN SRL cu sediul în Piatra Neamt, str. Castanilor nr 5bis colecteaza, utilizeaza si stocheaza datele dvs. personale denumite în continuare “Date”.

In acest document veti gasi diferite date pe care le putem colecta sau pe care ni le puteti furniza cand accesati si / sau utilizati site-ul www.anvelopemag.ro.

Politica se aplica Datelor colectate din urmatoarele surse:

  • Site-ul www.anvelopemag.ro
  • Transmiterea datelor prin sectiunea “Newsletter“ , ”contact”, email sau parteneri autorizati de a va solicita feedback de utilizare a site-ului anvelopemag.ro.
  • Completarea formularului de contact, pret mai mic, garantie, retur, solicitare informatii produs si DOT.

Cititi cu atentie Politica pentru a intelege in mod clar practicile noastre privind prelucrarea datelor dvs. Retineti, va rugam, ca trebuie sa luati la cunostinta aceasta politica pentru a vizualiza si/sau utiliza site-ul nostru.

Daca nu sunteti de acord cu Politica noastra de Protectie a datelor cu Caracter Personal , va adresam rugamintea de a nu utiliza site-ul nostru.

Sunteti responsabil de a va asigura ca toate datele furnizate catre SC. Auto Din SRL sunt complete, corecte si actualizate.

In pagina Regulament GDPR prelucrare date, gasiti toate informatiile legate de prelucratea datelor personale.

Modele cereri exercitare drepturi persoana vizata

Inregistrarea apelurilor telefonice in cadrul activitatii de Call-Center

Pentru apelurile receptionate din partea dvs, inainte de stabilirea legaturii telefonice, mesajul de intampinare va mentiona faptul ca apelul este inregistrat, iar intentia manifestata prin continuarea apelului reprezinta acordul dvs pentru inregistrarea convorbirii purtate cu operatorii din Call Center.

Stoc online disponibil de peste un milion de anvelope