Garantie

Garantie la produsele comercializate pe AnvelopeMAG.ro

Anvelopele, atat din gama turisme, autoutilitare, 4x4/SUV, cat si anvelopele de camion si agroindustriale, precum si jantele comercializate de catre Auto Din SRL, respectiv restul produselor comercializate, beneficiaza de garantie producator de la data emiterii facturii. In functie de tip produs/producator, perioada de garantie poate varia de la un an la 5 ani, sau mai mult. Pentru detalii garantie produse, click AICI.

Pentru trimiterea produselor aflate in garantie va rugam sa completati formularul alaturat.

In momentul solicitarii garantiei este necesara prezentarea produselor in ambalajul original (acolo unde este cazul), impreuna cu accesoriile aferente. Produsele vor fi insotite catre centrul de expertiza de urmatoarele documente:

  • copie dupa factura de achizitie;
  • certificatul de garantie si certificatul de conformitate;
  • copii dupa certificatului de inmatriculare si bonul fiscal/chitanta ce fac dovada montajului produselor intr-un service autorizat RAR (lista service-urilor autorizate RAR poate fi consultata AICI);
  • copie dupa cartea tehnica a autoturismului;
  • formular tip trimis ulterior, completat cu toate datele, ce va va fi trimis pe mail dupa completarea si trimiterea formularului de garantie de mai sus;

Pentru detalii suplimentare, puteti sa ne contactati telefonic la numerele de telefon din site, pe mail: contact @ anvelopemag.ro, sau pe WhatsApp la 0725 530 199. In cazul in care produsele ajung neinsotite de aceste documente, acestea pot fi returnate solicitantului/expeditorului fara a i se solutiona garantia si contra cost pentru transportul retur al acestora.

Garantia produselor comandate (anvelope, jante, accesorii roti, etc) se solutioneaza prin repararea sau inlocuirea produselor, ce au prezentat defecte de fabricatie. Plata transportului pentru produsele trimise (tur-retur) in vederea solutionarii garantiei revine in responsabilitatea AnvelopeMAG.ro, in cazul in care acestea prezinta defecte de fabricatie. Exceptie face cazul cand produsele au fost trimise la garantie in mod nejustificat, neprezentand defecte de fabricatie; in acest caz ne rezervam dreptul de a solicita clientului contravaloarea transportului. Conditiile de garantie sunt in conformitate cu OUG nr. 140/2021 privind anumite aspecte referitoare la contractele de vanzare de bunuri, noul act normativ care se aplica de la 1 ianuarie 2022.

Nu fac obiectul garantiei produsele care prezinta defecte fizice precum: lovituri, crapaturi, ciobiri, componente/piese plesnite etc., etichete sau sigilii de garantie deteriorate, indepartate sau modificate, produsele utilizate in conditii neadecvate (supunerea la variatii mari de temperatura si presiune, socuri mecanice, manipulare incorecta, incarcare peste limita, noxe sau sub actiunea substantelor chimice etc.). In cazul solicitarii nejustificate de acordare a garantiei, ne rezervam dreptul de a cere beneficiarului contravaloarea manoperei de investigare a produsului reclamat ca fiind defect (10 EUR, fara TVA / ora, la cursul B.N.R. din ziua investigarii).

Produsele respinse la garantie vor fi pastrate pentru o perioada de maxim 30 zile de la data de cand a fost comunicata de catre noi a rezolutiei primite de la laboratorul de expertiza, perioada dupa care anvelopele vor fi distruse ecologic.

Stoc online disponibil de peste un milion de anvelope