Retur produse

Returnam banii in 14 zile, GARANTAT !

Daca produsele sunt neconforme sau v-ati razgandit, in termen de 14 zile de la data primirii comenzii, va returnam imediat banii. AnvelopeMAG se angajeaza sa va vireze banii inapoi in cont imediat ce am primit anvelopele in stare noua asa cum au fost livrate.

In plus, la AnvelopeMAG, returnarea produselor se poate face pana in 30 zile de la data facturii

Produsele achizitionate la distanta se pot returna conform O.G. 34/2014. Astfel, produsele cumparate de pe site se pot returna in aceeasi stare, noua in care au fost receptionate, in termen de 30 zile calendaristice de la data facturii, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Comanda se poate anula prin e-mail sau telefonic la maximum 30 zile de la data facturii, clientul urmand sa primeasca inapoi contravaloarea comenzii dupa returnarea produselor. Suma inapoiata cat si conditiile de returnare a produselor nu include cheltuielile de transport ale acestora.

Art. 9 - Dreptul de retragere - O.G. 34/2014
(1) Cu exceptia cazurilor prevazute la art. 16, consumatorul beneficiaza de o perioada de 14 zile pentru a se retrage dintr-un contract la distanta sau dintr-un contract in afara spatiilor comerciale, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat cele prevazute la art. 13 alin. (3) si la art. 14.
(2) Fara a aduce atingere art. 10, perioada de retragere mentionata la alin. (1) expira in termen de 14 zile de la:
a) data incheierii contractului, in cazul contractelor de prestari de servicii;
b) ziua in care consumatorul sau o parte terta, alta decat transportatorul si care este indicata de consumator, intra in posesia fizica a produselor, in cazul contractelor de vanzare.

OUG complet se regaseste in acest link: ordonanta OUG.

Conditiile de retur

Returnarea produselor cumparate se va face pe cheltuiala clientului, putand folosi acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea anvelopelor si jantelor.

Nu se accepta returnarea pachetelor complete de anvelope si jante, ele deja fiind montate. Nemafiind produse noi, conditia de retur nu mai este valabila.

Nu se accepta returnarea anvelopelor si jantelor care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri etc. Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna, fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate a acestor anvelope si jante. Clientul poate solicita returnarea contravalorii produselor cumparate sau inlocuirea cu anvelope sau jante conforme. Daca AnvelopeMAG nu poate inlocui produsele cu unele conforme, atunci se va restitui contravaloarea produselor cumparate.

Produsele cu lipsa de conformitate

Anvelopele sau jantele ale caror caracteristici nu corespund cu specificatiile afisate pe site, se pot returna dupa notificarea scrisa a AnvelopeMAG, conform precizarilor din Certificatul de Calitate si Garantie primit impreuna cu produsele.

In aceasta situatie clientul poate alege inlocuirea anvelopelor sau jantelor cu unele conforme sau returnarea contravalorii produselor si a cheltuielilor de expeditie, daca acestea au fost suportate de catre client.

Cheltuielile aducerii la conformitate a produselor (inclusiv cele de transport) vor fi suportate integral de catre AnvelopeMAG.

Lipsa de conformitate nu se refera la viciile de fabricatie ale produselor, care fac obiectul trimiterii in garantie.

Stoc online disponibil de peste un milion de anvelope