Modalitati de plata

1. Plata ramburs (la livrare, in numerar)

Daca alegeti aceasta modalitate de plata, veti achita suma aferenta comenzii dumneavoastra de anvelope sau jante, direct la curier. Plata se face integral si in LEI.

Plata ramburs (la livrare, in numerar)

2. Plata prin ordin de plata (OP)

Daca alegeti aceasta modalitate de plata, dupa finalizarea comenzii de anvelope sau jante, veti primi pe mail confirmarea de comanda ce poate servi si de factura proforma pentru plata in banca. Comanda dumneavoastra va fi procesata imediat ce vom primi confirmarea transferului bancar. Dupa aceasta confirmare a achitarii comenzii in contul nostru, veti primi produsele prin curierat, in cel mai scurt timp.

Plata prin ordin de plata (OP)

3. Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard)

Daca ati ales metoda de plata " Online prin card bancar " este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra direct in pagina securizata a procesatorului de plati. Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectueaza prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor online acelasi nivel de securitate ca si cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant. "3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

Online cu card bancar prin EuPlatesc

Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard)

4. Plata in contul de trezorerie, pentru clientii Institutii Publice

SC AUTO DIN SRL
Cod Fiscal: RO26170602
Reg. Comert: J27 / 786 / 2009
Banca: B.C.R. Piatra Neamt
Cont (IBAN): RO29 RNCB 0196 1129 0606 0001
Trezorerie: RO75 TREZ 4915 069X XX01 4392
(Contul de trezorerie este doar pentru institutiile publice)
Capital social: 70.000 lei
Tel: 0371.51.51.55 / Fax : 0372.00.71.27
Email: contact@anvelopemag.ro
Adresa: Piatra Neamt, jud. Neamt, strada Maratei nr 26

Plata in contul de trezorerie, pentru clientii Institutii Publice

5. Plata prin Cardul de cumparaturi Raiffeisen Bank pana in 6 rate, fara dobanda

Profita de optiunea rate lunare fixe, fara dobanda, folosind urmatoarele carduri de cumparaturi:

  • Raiffeisen Bank Standard
  • Raiffeisen Bank Vodafone
  • MasterCard GOLD EUR
  • Raiffeisen Bank Gold
  • Raiffeisen Bank eMag
  • Raiffeisen Bank World

Cum functioneaza facilitatea "Rate fara dobanda":

1. Alegi ca modalitate de plata “plata in rate fara dobanda prin cardul de cumparaturi Raiffeisen” si alege numarul de rate dorit – pana la 6 rate.

2. Efectuezi plata propriu-zisa.

3. Magazinul online www.anvelopemag.ro foloseste pentru tranzactiile online serviciile Raiffeisen Bank/Plationline.ro. Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastra, in conditii de siguranta deplina. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro). Plata se bazeaza pe un sistem securizat de procesare a tranzactiilor online care ofera confidentialitate, siguranta si simplitate in achizitia produselor si serviciilor prin Internet. Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv prin intermediul bancii, magazinul nostru nu solicita si nu stocheaza niciun fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastra. Important de stiut! - Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

4. Rambursezi rata lunara pana la data scadentei, pentru a beneficia de dobanda 0%.

Pentru mai multe detalii despre programul Multishop acceseaza acest link.

Plata prin Cardul de cumparaturi Raiffeisen Bank

Plata prin Cardul de cumparaturi Raiffeisen Bank pana in 6 rate, fara dobanda

6. Online in 3 rate fara dobanda

Platiti produsele achizitionate in 3 rate fara dobanda prin bancile de mai jos. Dupa ce veti introduce numarul de card in pagina procesatorului de plati, sistemul va detecta automat daca este un card eligibil pentru plata in rate, la una din bancile agreate si va afisa o lista de unde puteti alege numarul de rate dorit.

Prin card de credit emis de Banca Transilvania (Programul Star BT). Sunt incluse in programul STAR Card cardurile de cumparaturi:  STAR Forte, STAR Forte pentru Medici, STAR Gold, Visa Gold BT-Rotary, STAR Platinum,Visa Business Gold Credit Card, Visa Business Silver Credit Card, BT Flying Blue Classic si BT Flying Blue Premium.

Prin card de credit emis de Alpha Bank. Optiunea de plata in rate cu 0% dobanda prin cardul tau de credit de la Alpha Bank (AlphaCard Visa Credit, AlphaCard Visa Gold si Alpha MasterCard Credit).

Prin credit card emis de Garanti BBVA. Bonus Card de la Garanti BBVA va ofera posibilitatea de a face cumparaturi in 3 rate fara dobanda.

Prin card de credit emis de First Bank. Tipurile de carduri de credit emise de First Bank sub sigla Visa si participante la acest program sunt: Visa Franklin, Visa Exclusive Gold, Visa Business Standard si Visa Business Gold.

Online in 3 rate fara dobanda

Online in 3 rate fara dobanda

Stoc online disponibil de peste un milion de anvelope