Magazin online de anvelope si jante auto in Sibiu

Ce anvelope si jante puteti achizitiona din Sibiu?

Anvelope turism la Sibiu

Orasul Sibiu este influnentat puternic de sezonul rece, fiind amplasat intr-o zona montana, unde temperaturile tind sa fie reduse in marea majoritate a anului in comparatie cu restul tarii. Prin urmare, este important sa respectati indicatiile specialistiilor si sa montati anvelope de iarna cand temperaturile ambientale scad sub 7 grade si anvelope de vara cand acestea cresc peste. Este important sa respectati aceste indicatii pentru a evita orice neplaceri cauzate de pierderea aderentei in timpul condusului care pot duce la eventuale accidente nedorite.

Transport gratuit la minim 2 anvelope
Anvelope noi cu garantie producator
30 de zile posibilitate retur
Toate produsele sunt pe stoc

Orasul Sibiu are o importanta logistica majora pentru Romania, find un oras tranzitat zilnic de sute de mii de masinii, find un nod de trecere intre estul si vestul tarii. Orasul Sibiu are de asemenea o importanta culturala, fiind tranzitat de un numar mare de turisti in fiecare saptamana, prin urmare, foarte multe autoturisme circula zilnic pe strazile Sibiului. Daca sunteti soferi in Sbiu, este important sa va echipati masina cu anvelope potrivite pentru a putea conduce in conditii de siguranta optima pe drumurile de pe Sibiu.

Anvelope camioane

Zona Sibiu este un nod de tranzit important pentru toti transportatorii din tara, fiind un punct de trecere pentru majoritatea tirurilor care vor sa ajunga in partea de vest a tarii dinstre Brasov sau zona Moldovei. Este important sa rulati cu anvelope camioane intr-o stare buna, fiind important sa nu rulati cu cauciucuri intr-o stare avansata de uzura, ce pot duce la grave pierderi de aderenta si accidente nedorite, ceea ce in cazul unui autovehicul de mare tonaj implica pierderi majore. Exista tipuri diferite de anvelope camioane, in functie de tipul de folosire majoritar pe care il aveai.

Jante auto

La anvelopemag.ro gasiti si o gama larga si variata de jante aliaj, jante tabla / otel sau jante hybrid. Le puteti comanda direct din site prin intermediul configuratoarelor de jante in functie de masina dvs sau din listinguri prin filtrele laterale in functie de parametrii masinii dvs. De asemeni, consilierii nostri de vanzari va stau la dispozitie pentru o consiliere gratuita precum si a prelua telefonic comanda dvs

Anvelope pentru camioane si utilaje agro-industriale

Daca va trebuie anvelope pentru un utilaj agricol, TAF sau camioane, pe anvelopemag.ro veti gasi cauciucurile potrivite pentru dvs. Astfel puteti gasi o gama completa de anvelope pentru utilaje agricole sau TAF, potrivite nevoilor dumneavoastra. Soferilor de camioane care circula preponderent pe drumurile europene si autostrazi le recomandam anvelope adecvate pentru autostrazi si drumuri europene; acestea pot fi gasite usor pe site-ul nostru selectand la filtrul de cautare, tipul de aplicatie „Autostrada”. Soferilor care urmeaza sa se deplaseze preponderent pe drumurile nationale/judetene si mai putin pe autostrazi/drumuri europene, le recomandam anvelope adecvate pentru traficul regional (tip aplicatie: regional). Soferilor care urmeaza sa se deplaseze preponderent pe drumurile nationale/judetene si mai putin pe autostrazi/drumuri europene, le recomandam anvelope adecvate pentru traficul regional (tip aplicatie: regional).

Detalii despre livrare

In Sibiu, transportul anvelopelor si jantelor se face prin curierat rapid ( colaboram cu cele mai mari firme de curierat: Fan Curier, Nemo, DPD, Urgent Cargus). Prin intermediul firmelor de curierat, produsele cumparate pot fi livrate rapid, oriunde in tara. Daca ati comandat jante sau minim 2 anvelope din categoriile turisme, autoutilitare sau 4x4, beneficiati de LIVRARE GRATUITA oriunde in tara.

Livrarea anvelopelor si a jantelor se efectueaza numai prin curierat rapid, oriunde in Romania. AnveloSHOP.ro este un magazin exclusiv online si prin urmare nu exista posibilitatea ridicarii personale a comenzilor.

Stoc online disponibil de peste un milion de anvelope