Anvelope, jante si accesorii Baia Mare numai prin AnvelopeMAG.ro

Ce anvelope si jante puteti achizitiona din Baia Mare?

Anvelope recomandate pentru locuitorii din Baia Mare

Situat in nord-vestul tarii si cu o populatie de 140.000 de locuitori, orasul Baia Mare este asezat pe un teren relativ drept, asadar va recomandam anvelope cu un profil mai putin agresiv. AnvelopeMAG.ro va ofera sa alegeti dintre brandurile de tot din site, cum ar fi Michelin, Continental, Goodyear, Dunlop, General Tire si altii. Daca temperaturile scad sub 7 grade celsius este recomandat sa va echipati automobilul cu anvelope de iarna corespunzatoare. Numai asa veti putea avea performante optime in toate conditiile de vreme.

Transport gratuit la minim 2 anvelope
Anvelope noi cu garantie producator
30 de zile posibilitate retur
Toate produsele sunt pe stoc

Magazinul online AnvelopeMAG.ro va intampina cu o gama variata de anvelope si jante auto, avand in portofoliu peste 90 de branduri de top. Detinem anvelope pentru turisme, autoutilitare, camioane, agricole si industriale. Toate anvelopele si jantele beneficiaza de o garantie de producator de 2 ani. Anvelopele sunt depozitate in conditii de temperatura ambientala optima, ferite de actiunea razelor soarelui. Durata medie de utilizare a unei anvelope este de aproximativ 8 ani.

Recomandari Jante Baia Mare

Daca doriti sa va echipati autoturismul cu un set de jante noi, fie din aliaj sau tabla, AnvelopeMAG.ro va intampina cu o varietate de modele. Cu ajutorul configuratorului de pe site, alegeti modelul autoturismului dumenavoastra si puteti fi siguri de compatibilitate. Pentru alte intrebari puteti apela cu incredere la call-center-ul nostru.

Anvelope camioane si agroindustriale Baia Mare

AnvelopeMAG.ro va ofera posibilitatea de a achizitiona anvelope pentru camion (directie, tractiune, trailer) si anvelope pentru utilaje agroindustriale.

Stoc online disponibil de peste un milion de anvelope