AnvelopeCamioaneAgroindustrialeJantePromotiiAccesorii
Cum se cauta
Cautand 1956515 veti gasi dimensiunea 195/65R15 pe toate marcile.
Cautand 1956515 DUNLOP veti gasi toate dimensiunile care incep cu 195/65R15 pe marca DUNLOP.
Cautand 1956515 DUNLOP SPORT 01 veti gasi dimensiunea 195/65R15 pe marca DUNLOP cu profilul SPORT 01.

Cos cumparaturi
0 articole in cos

Cos
Anvelope si Jante > Anvelope auto > Anvelope Sportiva

Anvelope Sportiva

Oferta si modele anvelope Sportiva

 

Cauciucuri Sportiva pentru orice tip de janta si auto

 

Sportiva este un brand care apartine Grupului Continental. Fiind unul din cei mai mari producatori de anvelope, Continental produce o gama larga de modele de mare performanta, adaptate utilizarii specifice in toate conditiile de trafic. Modelel Sportiva sunt stabile, puternice si sigure, fiind concepute pentru mai multe tipuri de autovehicule, de la turisme la camioane usoare.

Cauciucurile Sportiva au un raport calitate-pret foarte bun si sunt disponibile intr-o gama larga, de la modele agresive pe zapada, la anvelope slick si de ultra-inalta performanta. Cu rezistenta mare la acvaplanare si o stabilitate buna ele ofera o tractiune buna si un raport optim calitate-pret . Rezistenta mica la rulare si nivelul redus de zgomot, sunt asigurate prin folosirea unei tehnologii moderne introduse in procesul de fabricatie. Cauciucurile Sportiva ofera, de asemenea, un randament kilometric bun.

Sportiva este un brand care apartine Grupului Continental. Fiind unul din cei mai mari producatori de anvelope, Continental produce o gama larga de anvelope de mare performanta, adaptate utilizarii specifice in toate conditiile de trafic. Anvelopele Sportiva sunt stabile, puternice si sigure, fiind concepute pentru mai multe tipuri de autovehicule, de la turisme la camioane usoare.

Anvelopele Sportiva au un raport calitate-pret foarte bun si sunt disponibile intr-o gama larga, de la anvelope agresive pe zapada, la anvelope slick si de ultra-inalta performanta. Cu rezistenta mare la acvaplanare si o stabilitate buna, anvelopele Sportiva ofera o tractiune buna si un raport optim calitate-pret . Rezistenta mica la rulare si nivelul redus de zgomot, sunt asigurate prin folosirea unei tehnologii moderne introduse in procesul de fabricatie. Anvelopele Sportiva ofera, de asemenea, un randament kilometric bun.

- See more at: http://www.anveloshop.ro/sportiva#sthash.eYG6OCPL.dpuf


Nu exista nici un resultat pentru aceasta cautare

Marca  

Caracteristici

Descriere
Pret

Disponibilitate