AnvelopeCamioaneAgroindustrialeJantePromotiiAccesorii
Cum se cauta
Cautand 1956515 veti gasi dimensiunea 195/65R15 pe toate marcile.
Cautand 1956515 DUNLOP veti gasi toate dimensiunile care incep cu 195/65R15 pe marca DUNLOP.
Cautand 1956515 DUNLOP SPORT 01 veti gasi dimensiunea 195/65R15 pe marca DUNLOP cu profilul SPORT 01.

Cos cumparaturi
0 articole in cos

Cos

Black Friday 2018 la anvelope si jante

bf anvelope

Black Friday 2018 vine cu promotii si reduceri la anvelopele si jantele din stocul AnvelopeMAG. Profita de ocazie si cumpara un set de jante si anvelope pentru masina ta. Poti profita de ocazia preturilor scazute si sa achizitionezi anvelope de vara pentru sezonul cald care urmeaza sa vina sau poti completa setul de anvelope de iarna cu un nou set de jante pentru un nou look la masina ta. Reducerea se aplica direct in site, pretul afisat fiind deja discountat la listinguri sau aplica reducerea afisata in configuratorul ALCAR sau MAK. Va fi acordat un discount de 15% discount la jantele de aliaj si 12% la jantele de otel si hybrid.

 

Dat fiind numarul ridicat de comenzi care va fi de Black Friday, nu vom putea prelua in timpul util toate apelurile telefonice. Toate comenzile venite se proceseaza in mod automat in ordinea cronologica primirii lor si prin urmare trebuie sa aveti putina rabdare pana cand se proceseaza si comanda dvs. Incercam sa raspundem in masura timpului disponibil la cererile de informatii care ni se transmit pe mail. Exista riscul sa ramanem fara stoc la comenzile simultane pe acelasi profil si dimensiune de anvelopa, stocurile fiind deja limitate la un numar ridicat de repere.

 

Timpul de livrare in aceasta perioada poate fi intarziat datorita numarului mare de colete si cereri la firmele de curierat, cu ocazia evenimentului national Black Friday si prin urmare durata livrarii poate fi intarziata pana la 5 sau 6 zile lucratoare. Toate firmele de curierat vor fi suprasolicitate in aceasta perioada datorita interesului major al internautilor pentru aceasta zi, prin urmare durata de livrare va fi intarziata in comparatie cu timpul de livrare normal. Veti primi mesaje pe mail, pe masura ce comanda dvs este procesata si prin SMS un nr. de AWB aferent comenzii dvs, putand urmari astfel starea pe site-urile firmelor de curierat.

 

Black Friday 2018 va fi organizat doar in ziua de 16 noiembrie

 

Spor la cumparaturi.

Echipa AnvelopeMAG