AnvelopeCamioaneAgroindustrialeJantePromotiiAccesorii
Cum se cauta
Cautand 1956515 veti gasi dimensiunea 195/65R15 pe toate marcile.
Cautand 1956515 DUNLOP veti gasi toate dimensiunile care incep cu 195/65R15 pe marca DUNLOP.
Cautand 1956515 DUNLOP SPORT 01 veti gasi dimensiunea 195/65R15 pe marca DUNLOP cu profilul SPORT 01.

Cos cumparaturi
0 articole in cos

Cos

Garantie la anvelopele GT Radial de 30 de zile

 

garantie 30 zile anvelope gt radial

 

Testeaza timp de 30 de zile anvelopele GT Radial si poti sa primesti banii inapoi garantat daca nu esti multumit de performanta lor*. Producatorul GT Radial este foarte sigur pe calitatea anvelopelor sale, de aceea doreste sa ofere o garantie extinsa de 30 de zile, timp in care poti monta anvelopele, conduce cu ele un nr nelimitat de km si daca nu esti multumit de felul in care se comporta, primesti banii inapoi pentru anvelopele comandate sau alte anvelope noi.


Puteti studia toate profilele GT Radial accesand acest link:


oferta anvelope GT Radial

 

 

 

Cum poti face o cerere de retur?

Puteti sa faceti o cerere de retur doar la magazinul de unde ati cumparat anvelopele GT Radial, in acest caz, AnvelopeMAG. Va trebui sa aveti formularul de garantie completat si stampital de catre centrul de montaj unde ati montat rotile. Garantie este aplicabila pentru comenzile de minim 2 anvelope GT Radial. Trebuie specificat in clar motivul pentru care doriti sa faceti returul in acest termen de 30 de zile. Anvelopele trebuie sa fi fost rulate si echilibrate. Rambursarea se refera doar la costul anvelopelor, nu si la costul de montaj. Garantia este valabila doar pentru persoana care a achizitionat anvelopele si nu poate fi transferata altor persoane. Garantia nu mai este valabila daca anvelopele au fost montate de catre un centru neautorizat.


Nu fac obiectul garantie anvelopele folosite pe masini care conduc in regim de taxi sau la competitii sportive auto. Deteriorarea intentionata a cauciucurile anuleaza garantia. Garantia nu acopera defecte de directie sau de alta natura ale autoturismului. Nu toate magazinele care comercializeaza GT Radial ofera aceasta promotie. AnvelopeMAG ofera aceasta promotie.

 

*Nu toate profilele GT Radial beneficiaza de aceasta garantie. Doar Winter Pro2, Champiro Winter Pro, Champiro Winter Pro HP, Savero WT. Garantia de 30 de zile nu afecteaza garantia normala de 24 de luni oferita in mod normal la toate anvelopele.