AnvelopeCamioaneAgroindustrialeJantePromotiiAccesorii
Cum se cauta
Cautand 1956515 veti gasi dimensiunea 195/65R15 pe toate marcile.
Cautand 1956515 DUNLOP veti gasi toate dimensiunile care incep cu 195/65R15 pe marca DUNLOP.
Cautand 1956515 DUNLOP SPORT 01 veti gasi dimensiunea 195/65R15 pe marca DUNLOP cu profilul SPORT 01.

Cos cumparaturi
0 articole in cos

Cos

Promotie garantie anvelope Fulda 2023

 

 

Garantia speciala se aplica suplimentar conditiilor standard de garantie si este limitata la gama de vara, iarna si all season – anvelope de turisme si 4x4, achizitionate in perioada campaniei 1 Ianuarie 2023 - 31 Decembrie 2023.

 

OFERTA ANVELOPE VARA OFERTA ANVELOPE ALL SEASON OFERTA ANVELOPE IARNA

 


 

Conditiile promotiei garantie anvelope Fulda

 

- Termenii garantiei extinse se refera la un an de la data achizitiei anvelopelor.

 

- In conformitate cu conditiile de garantie extinsa, Goodyear Romania se angajeaza ca, in caz de dauna accidentala cauzata de utilizarea vehiculului, sa ofere o anvelopa de inlocuire gratuita (in cazul in care anvelopa este ireparabila) pentru o anvelopa din cele 4 achizitionate.

 

- Garantia extinsa este limitata in ceea ce priveste urmatoarele tipuri de defecte: perforarea sau ruperea anvelopei si a blisterelor in peretele anvelopei, cu exceptia cazului in care prejudicial anvelopei poarta semne ale unui act intentionat (vandalism de catre consumator sau o parte terta).

 

- Garantia extinsa nu se aplica anvelopelor care au fost in trecut reparate.

 

- Garantia extinsa nu se aplica in cazul uzurii normale a anvelopelor ca urmare a utilizarii de zi cu zi si cauzate de elemente defecte ale sasiului vehiculului (amortizare, aliniere, roti, rotule, brate).

- Astfel, adancimea benzii de rulare nu este parte a garantiei.

 

- Garantia extinsa este acordata pentru anvelopele cu adancimea minima a benzii de rulare de 4 mm.

 

- O conditie prealabila obligatorie pentru a fi acordata garantia extinsa este prezentarea talonului completat cu data achizitiei insotit de documentul fiscal in original. Acesta va contine: data cumpararii anvelopelor, modelul, dimensiunea si datele vanzatorului.

 

- Daca este necesara inlocuirea unei anvelope, iar in momentul in care consumatorul solicita garantia extinsa punctul autorizat de vanzare nu are modelul de anvelopa necesar in stoc, anvelopa poate fi schimbata cu un alt model Fulda cu caracteristici si pret similar.

 

- Consumatorul trebuie sa respecte normele de utilizare ale anvelopelor, montarea acestora sa fie conforma cu specficatiile producatorului auto luand in considerare conditiile climatice.

 


 

Oferta anvelope vara/all season Fulda

 

Anvelope vara Fulda EcoControl HP2

Anvelope vara Fulda ECOCONTROL HP 2

 

Anvelope vara Fulda SportControl 2

Anvelope vara Fulda SPORTCONTROL 2

 

Anvelope all season Fulda MultiControl

Anvelope all-season Fulda MULTICONTROL

 

Despre Fulda?

Fondat in orasul Fulda, Germania, producatorul Fulda fabrica anvelope de inalta calitate din 1906. Astazi, Fulda este un membru mandru al grupului Goodyear si una dintre cele mai populare marci de anvelope printre soferii germani. Calitatea anvelopelor lor rezulta din intelegerea standardului ridicat al produsului asteptat pe piata lor interna. Cu conditii de conducere care acopera extremele climatice si clienti care se multumesc cu nimic mai putin decat ce-i mai bun, Germania este una dintre cele mai provocatoare piete de anvelope din lume.