Descriere

ContiCrossContact™ LX 2

Va mentine in siguranta pe drum, si nu numai

CONTINENTAL ContiCrossContact LX 2

De ce sa alegeti aceasta anvelopa

Experimentati performante fiabile de franare pe carosabil uscat si umed, precum si proprietati de manevrabilitate

Obisnuiti-va cu un randament kilometric inalt, precum si cu un nivel ridicat de confort la volan

Bazati-va pe tractiune deosebita la utilizarea pe teren putin accidentat

Detalii tehnice

Manevrabilitate

Performanta excelenta la franare pe carosabil uscat si umed si proprietati foarte bune de manevrabilitate. Profilul anvelopei duce nu doar la o manevrabilitate excelenta si proprietati foarte bune de franare pe suprafetele uscate ale carosabilului, ci de asemenea asigura distante scurte de franare pe suprafetele ude.

Randament

Randament kilometric mare si nivel inalt de confort la condus. Emisiile reduse de zgomot garanteaza un inalt nivel de confort la condus. In plus, conturul anvelopei distribuie presiunea dintre anvelopa si suprafata drumului in mod uniform, ducand la un randament kilometric crescut.

Tractiune

Tractiune remarcabila la utilizarea pe terenuri usor accidentate. Profilul anvelopei creeaza tractiune remarcabila la utilizarea pe terenuri usor accidentate.

ContiSeal
ContiSeal

ContiSeal™ este o tehnologie dezvoltata de Continental pentru a etanseiza daunele cauzate de obiecte ascutite caii de rulare. In cazul penetrarii unui obiect strain, cum ar fi un cui, schimbarea rotii imediat nu e necesara, iar gaurile raman etanseizate chiar daca obiectul ce a patruns se desprinde. ContiSeal™ e un strat vascos si lipicios pe interiorul anvelopei. E aplicat in zona caii de rulare. ContiSeal™ inchide 80% din intepaturi si astfel reduce riscul de pana semnificativ. Anvelopele ContiSeal™ sunt marcate vizibil pe peretele lateral si sunt compatibile cu jantele standard.

ContiSilent - Continental
ContiSilent

ContiSilent™ e o tehnologie de reducere a emisiilor de zgomot dezvoltata de Continental. E conceputa pentru a reduce zgomot interior indiferent de suprafata de rulare. Anvelopele ContiSilent™ sunt prevazute cu un absorbant in interiorul anvelopei, o spuma poliuretanica, lipita pe zona caii de rulare cu un adeziv special. Indiferent de temperatura, structura spumei ramane la fel. ContiSilent™ duce la reducerea zgomotului interior cu pana la 9 dB(A), in functie de tipul vehiculului, viteza si suprafata carosabila.

Sistemul SSR - Continental
Sistemul SSR

Sistemul SSR e o tehnologie de rulare pe pana dezvoltata de Continental mai ales pentru anvelope cu sectiune transversala mica, tehnologie ce pastreazaa compatibilitatea anvelopelor cu jantele standard. Principiul SSR se bazeaza pe un perete lateral ranforsat autoportant. In cazul unei pene, acesta previne ca peretele lateral sa fie prins intre janta si carosabil si ca anvelopa sa sara de pe janta, ceea ce face ca roata de rezerva sa nu mai fie necesara. Faptul ca nu mai se transporta o roata in plus reduce greutatea vehiculului ceea ce imbunatateste consumul de carburant. De asemena va elibera un volum de pana la 80 de litri in portbagaj. Montarea pe toate cele 4 pozitii e foarte recomandata chiar daca nu e obligatie legala, iar repararea lor nu e permisa.

Sursa descriere: Continental

Caracteristici tehnice

Caracteristici
Marcaje M+S, Protectie Janta
Tip Autovehicul Autoturisme/SUV
Marca CONTINENTAL
Latime anvelope 225
Inaltime anvelope 60
Diametru anvelope R18
Sezon anvelope All season
Indice greutate 100
Indice viteza H
DOT anvelope Fabricatie 2021
ID intern an8421
Profil anvelope ContiCrossContact LX 2

Opinii client

Adauga un review

Anvelope all season CONTINENTAL CONTICROSSCONTACT LX 2 225/60R18 100H

Fabricatie 2021 M+S Protectie janta
D
C
71db
In stoc (> 4 buc)
654,90 lei
- +

Stoc online disponibil de peste 1.500.000 de anvelope