Descriere

FORTUNE FUNRUN FSR-802 sunt anvelope vara cu ajutorul carora veti beneficia de un raport ideal intre pret si calitate. Aceste anvelope de vara confera un nivel ideal de aderenta si o rezistenta scazuta la rulare, datorita cauciucului din care sunt fabricate, respectiv un cauciuc special, destinat anvelopelor de vara.

AVANTAJE SI CARACTERISTICI FORTUNE FUNRUN FSR-802

  • - randamentul kilometric oferit de aceste anvelope este unul bun, deci beneficiati de o buna durata de viata de utilizare
  • - acvaplanarea este redusa prin design-ul benzii de rulare, astfel aveti parte de un nivel crescut de confort
  • - distanta scurta de franare cu aceste cauciucuri vara, conduce la un grad sporit de siguranta impreuna cu un nivel de zgomot scazut la rulare.


Anvelope vara ce beneficiaza de tehnologia Run On Flat - RunFlat (RFT) ? pneu conceput pentru rulare, cu pana, pe plat. Aceste anvelope vara sunt concepute pentru a rezista efectului de dezumflare datorita unei pene de cauciuc si continuarea rularii, cu viteza redusa, pe carosabil. Tehnologia Run Flat se bazeaza fie pe o dublura interioara a anvelopei, ceea ce permite ca orificiul de pana sa fie obturat de aceasta in timpul rularii, fie se caracterizeaza prin flancurile ranforsatea ale anvelopei, astfel incat anvelopa sa nu se deformeze in caz de pana si sa se poata rula in cotinuare cu aceasta, la o viteza mai redusa.

Aceste anvelope de vara sunt fabricate conform ultimelor standarde europene privind calitatea, confortul si siguranta de rulare si sunt etichetate conform legislatiei in vigoare.

Caracteristici tehnice

Caracteristici
Tip Autovehicul Autoturisme/SUV
Marca FORTUNE
Latime anvelope 225
Inaltime anvelope 50
Diametru anvelope R17
Sezon anvelope Vara
Indice greutate 94
Indice viteza V
ID intern ab19772
Profil anvelope FUNRUN FSR-802

Opinii client

Adauga un review

Anvelope vara FORTUNE FUNRUN FSR-802 225/50R17 94V

C
B
71db
In stoc (> 4 buc)
282,90 lei
- +

Stoc online disponibil de peste un milion de anvelope