AnvelopeCamioaneAgroindustrialeJantePromotiiAccesorii
Cum se cauta
Cautand 1956515 veti gasi dimensiunea 195/65R15 pe toate marcile.
Cautand 1956515 DUNLOP veti gasi toate dimensiunile care incep cu 195/65R15 pe marca DUNLOP.
Cautand 1956515 DUNLOP SPORT 01 veti gasi dimensiunea 195/65R15 pe marca DUNLOP cu profilul SPORT 01.

Cos cumparaturi
0 articole in cos

Cos

Anvelope all season Debica Navigator 3

 

Marca Debica introduce noua anvelopa all-season Navigator 3 cu validare de iarna prin marcajul 3PMSF. Noile anvelope se bazeaza pe solutii tehnologice moderne si ofera performante dovedite pe drumuri umede, control fiabil pe zapada si, in acelasi timp, sunt durabile si eficiente din punct de vedere al consumului de combustibil.

 

Debica Navigator 3 este disponibil in 29 de dimensiuni, inclusiv jante de 17 si 18 inch. Segmentul de anvelope pentru toate anotimpurile este unul dintre cele mai rapide cresteri din industria anvelopelor. Cercetarile arata ca 3 din 4 consumatori sunt interesati de anvelopele pentru toate anotimpurile¹. Cumparatorii acestui tip de anvelope cauta trei caracteristici de baza:

- control deplin in toate conditiile meteorologice

- franare eficienta

- aderenta pe suprafete umede si comportament la fel de bun pe suprafete uscate.

Pentru a satisface aceste nevoi, Debica a dezvoltat o noua anvelopa Navigator 3, care inlocuieste modelul actual Navigator 2.

 

 

Debica Navigator 3

 

Vezi oferta de anvelope all season Debica Navigator 3

  • Performanta dovedita pe teren umed.
  • Control sigur pe  zapada.
  • Durabilitate si economie de combustibil.

 

 

Performanta dovedita pe teren umed

Debica Navigator 3 ofera performante dovedite pe teren umed. Acest lucru se datoreaza unui model mult mai pronuntat al benzii de rulare in forma de V, care mareste rezistenta la acvaplanare si capacitatea anvelopei de a scurge mai devreme apa din banda de rulare, care imbunatateste aderenta pe suprafetele umede si imbunatateste franarea.

Control sigur asupra zapezii

Noua anvelopa ofera, de asemenea, un anumit control in zapada datorita formei de unda adaugata a lamelor care, combinate cu lamele drepte si longitudinale, conduc la inclinarea marginilor in mai multe directii. Acest lucru imbunatateste capacitatea anvelopei de a musca in zapada si imbunatateste aderenta.

Durabilitate si economie de combustibil

Important, anvelopa este durabila si eficienta din punct de vedere al consumului de combustibil , datorita amestecului de polimeri. Rezistenta la abraziune a compusului permite un kilometraj mai lung, iar capacitatea sa de a genera mai putina caldura si de a utiliza mai putina energie creste eficienta combustibilului anvelopei.

La dezvoltarea acestui nou model, marca Debica si-a folosit anii de cunostinte, precum si experienta partenerului sau strategic, Goodyear. Rezultatul este o anvelopa care iese in evidenta in trei aspecte importante.

„Am lucrat din greu pentru a crea o noua anvelopa pentru toate anotimpurile, care va combina cele mai importante caracteristici pentru utilizatori si, in acelasi timp, va fi atractiva din punct de vedere al costurilor. Am reusit sa realizam acest echilibru si va prezentam cu mandrie noua anvelopa Debica Navigator 3. Credem ca, la fel ca legendarul sau predecesor, noua anvelopa all-season de la Debica va castiga recunoasterea a milioane de soferi si va confirma domnia marcii pe drumurile poloneze." - a explicat Marta Kosyra, Consumer Brand Marketing Manager EEN Goodyear. Linia de anvelope Debica Navigator 3 include 29 de noi dimensiuni, inclusiv 17 "si 18", care vor fi introduse succesiv pe piata in urmatoarele luni. Anvelopele de dimensiuni 165 / 70R14 81T, 175 / 65R14 82T, 205 / 55R16 94V si 185 / 65R15 88H sunt deja disponibile pe piata.