Anvelope iarna Bridgestone Blizzak LM005

Anvelopa de iarna Bridgestone Blizzak LM005, este castigatoarea testului ADAC pentru anvelopele de iarna 2020. Proiectata pentru a oferi soferilor un control si o siguranta exceptionale in conditii dificile, Blizzak LM005 a impresionat in majoritatea testelor efectuate - este un profil cu randament foarte bun pe partea de tractiune si rezistenta la acvaplanare; ofera o manevrabilitate foarte buna si in conditii de carosabil uscat. Ca si concept general, brandul Bridgestone aduce la dispozitia consumatorilor anvelope cu randament kilometric ridicat.

wysiwyg/anvelope-static/BRIDGESTONE_BLIZZAK-LM005.jpg

Cu rezistenta redusa la rulare si consumul de combustibil, precum si zgomotul redus al anvelopelor si al drumului, Blizzak LM005 este, de asemenea, o alegere mai durabila pentru clienti. Anvelopa eficienta din punct de vedere energetic nu numai ca aduce beneficii soferului in ceea ce priveste kilometrajul si economiile de costuri, dar inseamna si ca sunt eliberate mai putine emisii. Aceste caracteristici ecologice au fost recunoscute de ADAC, care a acordat Blizzak LM005 calificari excelente pentru rezistenta redusa la rulare si consumul de combustibil.

Blizzak LM005 este disponibil in prezent in 171 dimensiuni pentru autoturisme si SUV/4×4 de la 14 la 22 inci. Tehnologia inovatoare DriveGuard Run Flat de la Bridgestone a fost integrata in 24 de dimensiuni cu cerere ridicata (16-18 inch) ale Blizzak LM005 pentru a contracara deteriorarea brusca a anvelopelor, permitand vehiculelor sa continue sa conduca pana la 80 km la o viteza maxima de 80 km/h, in cazul unei punctii. Pentru mai multe detalii despre acest profil, va invitam pe blog.anvelopemag.ro.

Stoc online disponibil de peste un milion de anvelope