Oferta anvelope vara Continental PremiumContact 7

Oferta anvelope vara Continental PremiumContact 7

Siguranta in orice situatie - Cu PremiumContact 7, Continental ofera cea de-a saptea generatie a anvelopei vara premium de succes, dupa mai multi ani de dezvoltare. Pentru noua anvelopa de vara, dezvoltatorii s-au concentrat in mod special pe cea mai importanta cerinta a clientilor, aceea de siguranta maxima: „Noua generatie este etalonul emblematic al marcii noastre. Obiectivul nostru a fost sa dezvoltam cea mai sigura anvelopa de pe piata, care sa le ofere clientilor nostri o calatorie confortabila si lipsita de griji in orice moment; cu PremiumContact 7, oferim liniste sufleteasca pentru intreaga familie”, spune Denise Sperl, director Cercetare si Dezvoltare Anvelope Auto EMEA la Continental Tires.

La fel ca si SportContact 7, PremiumContact 7 este adaptat pentru o gama larga de vehicule, in functie de greutate, dimensiuni si sistemul de propulsie. Deoarece vehiculele grele necesita solutii de anvelope diferite fata de autoturismele usoare, specificatiile PremiumContact 7 au fost adaptate la fiecare clasa de vehicule. „Am avut experiente atat de bune in ceea ce priveste designul personalizat cu SportContact 7, incat lansam din nou aceasta tehnologie pentru PremiumContact 7”, spune Sperl. Odata cu cresterea numarului de vehicule electrice cu autonomie deosebit de mare si performante ridicate, factorul siguranta capata tot mai multa importanta in acest segment. Pe langa imbunatatirile in ceea ce priveste rezistenta la rulare si kilometrajul, PremiumContact 7 ofera o aderenta ridicata si distante de franare reduse pentru vehiculele de toate tipurile de propulsie, datorita modelelor sale personalizate.

Detalii tehnice

Acoperire de incredere - Noua anvelopa PremiumContact 7 ofera un confort remarcabil, siguranta fiabila si un kilometraj imbunatatit, independent de configuratia vehiculului. Aceasta anvelopa este conceputa pentru a acoperi o mare varietate de dimensiuni de anvelope de pe piata. Modelele Continental PremiumContact 7 acopera de la 16" la 21" si de la electric pana la hibrid si combustie.

Oferta anvelope vara Continental PremiumContact 7

Profil adaptiv - Conditiile de drum se pot schimba rapid in timpul calatoriei, de aceea ar trebui sa alegeti o anvelopa pe care sa va puteti baza pentru o calatorie sigura si confortabila, indiferent de vreme. Datorita profilului Continental adaptiv, veti putea conduce constant in siguranta pe suprafete umede si uscate.

Oferta anvelope vara Continental PremiumContact 7

RedChili - Compusul RedChili a fost creat de echipa Continental de ingineri pentru a oferi anvelopelor lor capacitatea de aderenta pe sosea la temperaturi mai scazute decat anvelopele traditionale de pe piata. Astfel, au redus necesitatea de incalzire a anvelopei inainte de a ajunge la performanta sa maxima in timp ce conduceti.

Oferta anvelope vara Continental PremiumContact 7

Stoc online disponibil de peste un milion de anvelope