Promotie anvelope vara si all-season Uniroyal

Promotie anvelope vara Uniroyal

Nu putem controla starea vremii, insa echipati cu anvelopele Uniroyal vom putea controla perfect automobilul pe orice fel de carosabil. Profita de cele mai bune preturi la anvelopele Uniroyal si te recompensam imediat cu o pelerina de ploaie pentru fiecare set de 4 anvelope de vara/all-season UNIROYAL de diametru minim 17". In limita stocului disponibil de anvelope si cadouri.

Cum beneficiati de promotie

Mecanismul campaniei: La fiecare set de anvelope Uniroyal de vara/all-season cu diametrul mai mare sau egal cu 17” primiti o pelerina B&C. La finalizarea comenzii, transmiteti in campul de observatii comanda marimea dorita. Puteti alege intre marimile S, M, L, XL. Premiile se acorda in limita stocului disponibil.

Detalii despre premiul campaniei: Cu un design simplu, compact si unisex, pelerina B&C poate fi folosita in orice anotimp. Croiul permite imbracarea ei rapida peste orice alt accesoriu vestimentar. Functia de impachetare si restrangere in buzunar faciliteaza depozitarea alaturi de accesoriile standard ale autoturismului. Beneficiati astfel de un tool util atunci cand ploaia sau vremea rea va surprinde pe drum.

saltea gonflabila

Oferta anvelope vara/all-season Uniroyal

- Vezi oferta completa anvelope vara Uniroyal

- Vezi oferta completa anvelope all season Uniroyal

Stoc online disponibil de peste un milion de anvelope