AnvelopeCamioaneAgroindustrialeJantePromotiiAccesorii
Cum se cauta
Cautand 1956515 veti gasi dimensiunea 195/65R15 pe toate marcile.
Cautand 1956515 DUNLOP veti gasi toate dimensiunile care incep cu 195/65R15 pe marca DUNLOP.
Cautand 1956515 DUNLOP SPORT 01 veti gasi dimensiunea 195/65R15 pe marca DUNLOP cu profilul SPORT 01.

Cos cumparaturi
0 articole in cos

Cos

Anvelope Sibiu

 

Orasul Sibiu are o importanta logistica majora pentru Romania, find un oras tranzitat zilnic de sute de mii de masinii, find un nod de trecere intre estul si vestul tarii. Orasul Sibiu are de asemenea o importanta culturala, fiind tranzitat de un numar mare de turisti in fiecare saptamana, prin urmare, foarte multe autoturisme circula zilnic pe strazile Sibiului. Daca sunteti soferi in Sbiu, este important sa va echipati masina cu anvelope potrivite pentru a putea conduce in conditii de siguranta optima pe drumurile de pe Sibiu.

 

Anvelope turism Sibiu

Orasul Sibiu este influnentat puternic de sezonul rece, fiind amplasat intr-o zona montana, unde temperaturile tind sa fie reduse in marea majoritate a anului in comparatie cu restul tarii. Prin urmare, este important sa respectati indicatiile specialistiilor si sa montati anvelope de iarna cand temperaturile ambientale scad sub 7 grade si anvelope de vara cand acestea cresc peste. Este important sa respectati aceste indicatii pentru a evita orice neplaceri cauzate de pierderea aderentei in timpul condusului care pot duce la eventuale accidente nedorite.

 

Anvelope camioane

Zona Sibiu este un nod de tranzit important pentru toti transportatorii din tara, fiind un punct de trecere pentru majoritatea tirurilor care vor sa ajunga in partea de vest a tarii dinstre Brasov sau zona Moldovei. Este important sa rulati cu anvelope camioane intr-o stare buna, fiind important sa nu rulati cu cauciucuri intr-o stare avansata de uzura, ce pot duce la grave pierderi de aderenta si accidente nedorite, ceea ce in cazul unui autovehicul de mare tonaj implica pierderi majore. Exista tipuri diferite de anvelope camioane, in functie de tipul de folosire majoritar pe care il aveai.