Anvelope cu DOT recent la AnvelopeMAG

Anvelope cu DOT recent pe AnvelopeMAG

DOT-ul este un marcaj pe flancul anvelopei, fiind prescurtarea pentru Department of Transportation utilizat in Statele Unite. Acest cod este compus din patru cifre, aferente datei de fabricatie a anvelopei respective, precum exemplul 1524, ceea ce indica faptul ca anvelopa a fost produsa in saptamana 15 a anului 2024.

AnvelopeMAG va pune la dispozitie o gama variata de anvelope, dintre care peste 80% sunt cu fabricatie recenta, respectiv in maxim ultimii 2 ani si doar mai putin de o cincime din anvelopele noastre pot prezenta o data de fabricatie mai veche de 2 ani si, de regula, in aceste cazuri este afisata la reperul respectiv. Prin urmare, AnvelopeMAG vine in intampinarea clientilor cu mentionarea alaturi de prezentarea produsului a anului de fabricatie pentru o mare parte din anvelopele listate pe site. In cazul in care aceasta informatie nu este afisata pe site, poate insemna in majoritatea cazurilor ca este o data de fabricatie mai recenta de 2 ani, dar in acelasi timp o puteti solicita in mod simplu si operativ prin formularul „Solicita DOT” din pagina de produs sau, daca preferati, telefonic la numerele afisate pe site, respectiv prin mail. Imediat ce aceasta informatie va fi primita de la furnizorii nostri, va fi comunicata si catre dvs.

Pentru a afla mai multe detalii despre DOT, avizate de catre specialistii renumitului producator de anvelope Michelin, recomandam si parcurgerea articolului Importanta DOT-ului in alegerea anvelopelor.

Doar produse noi cu garantie producator
Transport gratuit* vezi mai multe detalii
30 de zile posibilitate retur
Toate produsele sunt pe stoc
Plata securizata online cu card bancar
Call Center consultanta profesionista

Stoc online disponibil de peste 1.500.000 de anvelope